HyperPieBuntu

User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Thu Aug 10, 2017 10:29 pm

I've been working on setting up HP on Ubuntu. It's been very successful so far i hope to have everything dialed in to be perfect for attract mode in about a week. Image

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Thu Aug 10, 2017 10:31 pm

Also will make a nested config setup but for now I'm just getting the standard HP setup running . Image

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


User avatar
Piter De Vries
Reactions:
Posts: 9
Joined: Sun Dec 11, 2016 9:08 pm
Location: Planet Giedi Prime

Re: HyperPieBuntu

Post by Piter De Vries » Thu Aug 10, 2017 10:40 pm

Looking good, excellent work

Sent from my SM-G955F using Tapatalk


User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Mon Aug 14, 2017 3:15 am

Was having issues with 3d0 but then I tossed the bios in the rom folder and boom she fired up ImageImage

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Mon Aug 14, 2017 3:34 am

https://youtu.be/RCdZecojzG8

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


squintyharpy
Reactions:
Posts: 6
Joined: Tue Aug 08, 2017 2:27 am

Re: HyperPieBuntu

Post by squintyharpy » Tue Aug 22, 2017 6:31 am

nice it looks like if the menu runs smoother onlubuntu

User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Tue Aug 22, 2017 6:54 am

They run well I did some tweaking to like turning off the wheel acceleration

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Tue Aug 22, 2017 6:56 am

I did run into some issues and lost it all lol and am having trouble getting any linux working for me at for some reason but I hope to be back on track on the next few days lol .

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


User avatar
Korkapotomis
Reactions:
Posts: 233
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:55 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Korkapotomis » Tue Aug 29, 2017 7:19 am


Enzof60
Reactions:
Posts: 2
Joined: Sat Dec 23, 2017 2:03 pm

Re: HyperPieBuntu

Post by Enzof60 » Wed Jan 10, 2018 9:34 pm

Any look with getting this up and running would love to try it out.

Post Reply